Wat is er te doen?

Hutten bouwen!

In Palènpa Park bouw je prachtige hutten. Op je eigen bouwkavel ligt een bouwpakket waarmee je hutten en torens bouwt. Ook zijn er bruggen en ladders. Je bouwt zónder te zagen en timmeren: palen en panelen verbind je aan elkaar met bouten en moeren. Je handen zijn het enige gereedschap.

Op ieder bouwkavel staat ook een partytent en picknicktafel. Je mag je eigen eten en drinken meenemen maar kunt ook wat bij ons bestellen.

Vier je verjaardagspartijtje of een familiefeest in Palènpa Park. Kom langs met je sportclub of de BSO. Een volledig verzorgde schoolreis of een dagje teambuilding? Het kan allemaal. Ruimte genoeg!

Voor wie is palènpa park?

Hutten bouwen met Palènpa

De naam Palènpa komt van ‘palen en panelen’. De muurpanelen verbind je aan korte of lange palen met bouten en moeren. De dakpanelen leg je tussen de palen. Zo bouw je hutten en torens. Deze zijn groot en sterk. Een hut is 1,20 meter hoog en op het dak van een toren sta je op 2,40 meter. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. En natuurlijk zet je er een vlag op!

Er zijn dichte muren en muren met gaten (deuren of ramen) waar je doorheen kunt. Jij bepaalt wat waar komt en hoe de hutten met elkaar zijn verbonden. In alle daken zit een gat zodat je naar boven en beneden kunt. In dat gat kun je ook een ladder zetten. Tussen hutten en torens leg je bruggen zodat je van de een naar de ander loopt.

Per bouwkavel is er materiaal om 3 hutten en 1 toren te bouwen. Dat doe je met maximaal 10 kinderen. Als je met grotere groepen komt, kun je meer bouwkavels reserveren.

Voor wie is Palènpa Park?

kinderfeestje

bekijk het aanbod

familie en vrienden

bekijk het aanbod

de sportclub

bekijk het aanbod

buitenschoolse opvang

bekijk het aanbod

schoolreis of klassenuitje

bekijk het aanbod

introductiedag

bekijk het aanbod

teambuilding met collega’s

bekijk het aanbod

CONTACTFORMULIER